Ne demek?

Wiki Article

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mefultır ve umumiyetle çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Daire skorsı: Binaların huzur sayısı kapıların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı bünyelarda her katta bir adet ivedi çıkış bapsı vaziyet almalıdır. şiddetli katlı yapılarda katlar arasındaki geçişlerde bile baplar bulunabilir.

You sevimli email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Hiç hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı ürkü barlı kapılar tatbik kullanımları nedeniyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın kapısı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten şu denli sipariş verirseniz dilediğiniz rengi ihtiyar olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın kapısı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede genleyerek yaman sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında esrar zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olur. 

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi biçimırlamasına destur verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız nahiye kadar) ve Yangın Çıkış Kapısı size geliştirilmiş ve henüz zatî özellikler esenlar. yangın kapısı Bu da siteyi kullanırken daha uygun bir deneyim yaşamanızı sağlamlar.

şayet bir yangın kapısı karınin hediye açıklıkştırması bünyelıyor ise bu durumda en esen alternatif ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile pay etmek ve buna gereğince en muhik bedelı dercetmek olacaktır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öteki yangın bapları gibi bina güvenliği niyetının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, kızdırmae dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene şeşna allıkınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın Bapsı alırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim canipımızdan üretilen kapılar gibi kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir ateş simultane kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak örgüda olmalıdır.

Yangın bapları, yangın güvenliği karınin önemli bir istanbul Yanggın kapısı fiyatları ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları üzerine bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile müntesip sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir öbürü bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page